maanantai 12. toukokuuta 2014

Rakennuslupa

Oi oi, siinä se nyt on. Rakennuslupa myönnetty ! Nyt alkaa jo hieman jännittää.....kova urakka on edessä. Esimakua tulevasta saatiin jo äitienpäivänä kun 5 tuntia oltiin tontilla puutöissä. Hieman oli sää kostea mutta sitäkin happirikkaampi.Halkojen tekeminen on muuten yllättävän mukavaa puuhaa. Oikeastaan hyvin rentouttavaa ja palkitsevaa kun työn tuloksenkin voi nähdä heti. Tontillamme oli paljon isoja mäntyjä, joten polttopuita on varmasti muutamaksi vuodeksi nyt varastossa. Ongelmallista oli puiden sijoittaminen tontille ennen maaatöitä, jotta eivät sitten olisi tiellä kun pohjia kaivetaan.
Odotankin suurella mielenkiinnolla pihasuunnitelmaa. Halusimme teettää suunnitelman hyvissä ajoin, jotta voimme jo maatöissä huomioida kaiken mahdollisen. Pihasuunnitelman teettämistä ei tarvinnut kovinkaan pohtia, sillä en ole kovinkaan suuri viherpeukalo. Pidin suunnitelman teolle tärkeänä, että saamme hyvät kasviluettelot ja hoito-ohjeet. Toteutamme pihan kuitenkin itse. Todellisuudessa varmaan seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Mutta keskiviikkona sen sitten pitäisi lähteä käyntiin ja kaivurikuskin ilmaantua paikalle. Jännittävä viikko siis edessä. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset sanoistasi:)