tiistai 13. toukokuuta 2014

Se on siinä!

Tästä se siis lähtee... Vaimoni ehdotuksesta (pakottamana :D) aion jatkossa tuoda blogiimme sitä miehisempää näkökulmaa, jossa ei puhuta pastelliväreistä, ja viimeisimmistä sisustuksenarkkitehtuurin virtauksista maailmalla. Tavoitteena on dokumentoida omalta osaltani raksamme eri vaiheita, valintoja, onnistumisia ja ei-onnistumisia "Naked Truth" - periaatteella, mikä toivottavasti palvelee yönkähmässä omia projektejaan suunnittelevia raksa-Maureja ja -Maijoja. Ja toisaalta jäisipä jotain muistilankaa/päiväkirjaa itselleni, kun tästä oletettavan raskaasta elämänvaiheesta selvitään etiäpäin. Joten ei muuta kuin kärsä kohti tonttia.

13.5.2014 Projektimme ensimmäinen tavarantilaus tontille on saapunut! Kyseessä on 13 metriä pitkä lämpökanaali tulevan päärakennuksemme ja autotallin väliin. Vaikka ulkonäkö erehdyttävästi muistuttaa huokeata salaojaputkea a 10€/m, kuvassa näkyy jonkun LVI-insinöörin "luomus" nimeltään Yhdistelmäputki Quatro. Putken avulla saamme päärakennuksesta kaukolämmön liikahtamaan tallille, mikä on hyvä juttu, kun haluan tulevaisuudessa rikkoa rystyseni remppahommissa lämpimässä tilassa katto pään päällä. Tässä mitassa tuubista pitää pulittaa rahteineen viikon etelänloman matkan verran Euroopan pesoja. Ja ei, taustalla näkyvä monumentaalinen raksatupamme ei kuulunut hintaan. Tuvasta tarinaa sitten myöhemmin. Totuus on, että parin päivän päästä en enää koskaan (toivottavasti) tule tätä putken pätkää näkemään, kun se maatöiden yhteydessä haudataan rakennusten sokkeleiden alle... Etelänlomasta jäisi muistoksi edes, viikon päänsäryn ja matkaripulin jälkeen, hyvä nahkavyö, saviruukku ja mahdollisesti pari teepaitaa nasevilla lausahduksilla kuorrutettuna. Noh, itse valitset mihin rahasi upotat ja tällä erää näillä mennään.

Lämpökanaali ja Raksatupa

Homma jatkuu huomenna seuraavan tavarapompsin vastaanotolla, X-määrän paperi- ja tarjouspyyntörallin hoitamisella, sekä aloituskokouksella tontilla. Ylihuomenna alkaa tontin kuorinta ja ensi viikon alussa sitten onkin jo valuhommat käynnissä. Ketsuppipurkki on auki ja toivon hartaasti, että voin kirjoittaa jonain päivänä kaiken lopun olleen näiden alkuvaiheiden jälkeen pelkkää historiaa.

Mister Y.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset sanoistasi:)